Termeni si Conditii

Termeni și Condiții

https://epicshift.ro/

1. TERMENI ȘI CONDIȚII

Folosirea site-ului https://epicshift.ro/  presupune acceptarea prezentelor Termeni și Condiții de către utilizator.

2. COMPANIA

EPICSHIFT S.R.L. cu sediul în Bucuresti, sector 1, Sos. Nicolae Titulescu, nr.80, având Codul unic de înregistrare nr. 37847826 şi Număr de ordine în Registrul comerţului J40/10542/2017.

3. PROPRIETATEA – DREPTURI DE AUTOR

Utilizarea site-ului https://epicshift.ro/ (incluzând vizitarea și cumpărarea produselor) implică acceptarea anumitor termeni și condiții de utilizare, evident, sub forma unui contract legal între utilizator și EPICSHIFT SRL, de aceea, se recomandă citirea cu atenție a paragrafelor următoare.

Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site-ul https://epicshift.ro/ implică în mod automat, acceptarea acestor termeni și condiții. De asemenea, folosirea oricăror alte servicii curente sau viitoare furnizate de EPICSHIFT SRL, implică acceptarea acelorași termeni și condiții.

Întregul conținut al site-ului https://epicshift.ro/ este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul scris al EPICSHIFT SRL, a oricăror elemente aparținând site-ului https://epicshift.ro/ se pedepsește conform legilor în vigoare.

Societatea NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica parțial sau integral site-ul web, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societății. Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web. Vă aducem la cunoștință că https://epicshift.ro/ este marcă înregistrată, în acest sens orice utilizare a mărcii fără acordul societății fiind pedepsită conform legii.

Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea, sunt proprietatea exclusivă a EPICSHIFT SRL. Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site, fără permisiunea expresă acordată în scris de către EPICSHIFT SRL.

Niciun Client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

4. CLIENȚII – CONFIDENȚIALITATE

Clientul are obligația de a păstra confidențialitatea asupra informațiilor despre care a luat la cunoștință cu ocazia accesării și utilizării site-ului, precum și cu ocazia comunicărilor transmise pe parcursul înregistrării, autentificării, plasării și onorării comenzilor și alte asemenea aspecte în legătură cu utilizarea site-ului. Clientului îi este interzis să dezvăluie către terți raporturile sale cu EPICSHIFT SRL, fără consimțământul expres al societății, oferit în prealabil în scris.

Transmiterea de către Client de informații sau materiale prin intermediul acestui site, idei, concepte, know-how, tehnici, etc. ne oferă acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații.

Disponibilitatea unui produs în stoc, fie că face parte dintr-o promoție sau nu, este anunțată prin email după plasarea comenzii de către Client.

https://epicshift.ro/ are o politică strictă de respectare a confidențialității datelor clienților.

Prin acesarea site-ului și a produselor noastre, EPICSHIFT SRL prelucrează datele dvs. cu caracter personal necesare îndeplinirii scopurilor pentru care aceste date au fost solicitate și stocate. In ceea ce privește drepturile dvs. în calitate de persoană vizată astfel cum sunt ele garantate de Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate pusă la dispoziție și celelalte măsuri implementate pentru garantarea drepturilor dvs.

5. INFORMAȚII PRODUSE ȘI PREȚURI

Prețurile afișate în cadrul site-ului https://epicshift.ro/ sunt în RON. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate, EPICSHIFT SRL rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare.

Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul https://epicshift.ro/ vă obligați irevocabil să plătiți contravaloarea produselor comandate. În acest sens vă informăm că, în cadrul procedurii de înregistrare a comenzilor dumneavoastră, veți fi redirecționați către site-urile colaboratorilor noștri în vederea colectării datelor necesare plății.

6. ÎNREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Orice client care dorește acest lucru poate să se înregistreze pe site-ul nostru cu un simplu click pe butonul de Înregistrare disponibil pe pagina principală și parcurgerea adecvată a pașilor solicitați în vederea înregistrării.

Pentru înregistrare, vi se va solicita să vă introduceți numele, prenumele, adresa de email și o parolă. Aveți obligația de a introduce o adresă de email validă, în caz contrar nu va fi posibilă continuarea procedurii de înregistrare pe site. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice comandă și/sau plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră.

7. PLASAREA ȘI CONFIRMAREA COMENZII

Cum se face comanda?

Apasand butonul ADAUGA LA COMANDA, documentul se adauga la cosul de comanda. Dupa ce terminati de adaugat, intrati in cosul de comanda, alegeti metoda de plata, completati formularul si apasand butonul FINALIZEAZA COMANDA aceasta va fi procesata prin Plata cu cardul: dupa ce apasati butonul FINALIZEAZA COMANDA veti fi directionati pe site-ul securizat al procesatorului platii Mobilpay unde veti introduce detaliile de card si vi se va aproba plata (noi nu avem nici un fel de acces la aceste date). Dupa ce achitarea a fost aprobata veti fi redirectionati pe site-ul nostru pentru a descarca instantaneu documentele comandate si factura. Tot procesul poate dura aproximativ 1-2 minute.

8. PLĂȚI ȘI LIMITĂRI

EPICSHIFT SRL încearcă, în cadrul site-ului, să ofere clienților săi o descriere cât mai detaliată asupra produselor sale, însă nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului https://epicshift.ro/ este completă sau total lipsită de erori. De asemenea EPICSHIFT SRL nu își asumă responsabilitatea pentru nici un tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificări fără anunțarea în prealabil ale datelor, prețurilor sau structurii site-ului.

Clientul are obligația de a opta pentru modalitatea de plată aleasă mai înainte de plasarea comenzii, prin bifarea opțiunii corespunzătoare, conform pașilor de plasare a comenzii.

Vânzătorul va emite către Client o factură pentru produsele livrate. În acest sens, Clientul are obligația de a furniza Vânzătorului toate informațiile necesare emiterii facturii, conform legislației în vigoare. Factura va fi comunicată Clientului tipărită în format material cu ocazia livrării produselor comandate, in cazul in care livrarea se face in forma fizica.

9. POLITICA DE LIVRARE

Produsele se livrează de către vânzător, direct pe emailul comunicat de catre comparator.

10. PROCEDURA DE REZOLVARE A RECLAMAȚIILOR

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, fie telefonic, la NR DE TELEFON 0740248888, fie prin email la adresa contact@epicshift.ro.

Nemulțumirea dvs va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs, în termen de cel mult 3 zile lucratoare.

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus Companiei prin aceste acțiuni.

11. MODIFICARI ALE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

EPICSHIFT SRL își rezervă dreptul, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului https://epicshift.ro/, politica, termenii și condițiile de utilizare, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, desi vom fi atenți să anunțăm clienții despre aceste modificări.

Utilizatorul site-ului https://epicshift.ro/ are obligația de a verifica în mod regulat termenii și conditiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de catre EPICSHIFT SRL, va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se considera ca este de acord cu modificările efectuate.

12. RĂSPUNDEREA CONTRACTUALĂ

Prin crearea și utilizarea Contului, Clientul își asumă răspunderea pentru menținerea confidentialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului său.

Prin accesarea site-ului, crearea Contului, utilizarea site-ului, plasarea comenzilor, etc. Clientul acceptă în mod expres și neechivoc Termenii și Condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Clientul este responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizează site-ul.

Acceptarea Termenilor și Conditiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzator din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru daune de orice fel pe care Clientul sau orice altă terță persoană le-ar putea suferi ca rezultat al îndeplinirii de către noi a oricăreia dintre obligațiile noastre conform Comenzii și nici pentru daune care ar putea rezulta din utilizarea Bunurilor după livrare și cu atât mai puțin pentru pierderea acestora.

Nu putem fi ținuți responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

13. INFORMARE ȘI COMUNICĂRI

Abonarea și dezabonarea la newsletter-ul https://epicshift.ro/ este gratuită și voluntară și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instructiunile din subsolul fiecarui e-mail primit. Mesajele trimise respecta Legea comerțului electronic în ceea ce priveste comunicarea comercială, asa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.

În cazul în care ne sunt trimise informații, materiale, documente, prin orice metodă posibilă incluzând e-mail, poștă, fax, formulare online, se va considera că utilizatorul conferă societății dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui și prezenta aceste informații prin orice mijloace.

14. PUBLICITATEA

Cu ocazia creării unui cont pe site și/sau cu ocazia plasării unei comenzi, Clientul are posibilitatea de a-și manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra Bunurilor, Serviciilor, Promoțiilor, etc. Vânzătorului într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea Vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta.

15. EXONERARE DE RĂSPUNDERE

Intrând pe site-ul https://epicshift.ro/, achiziționând sau folosind blogul nostru, programele, serviciile și / sau produsele, sunteți de acord să acceptați toate părțile din această exonerare. Daca nu sunteți de acord cu exonerarea de mai jos, va puteti opri acum din folosirea site-ul https://epicshift.ro/, blogului, programelor, serviciilor sau produselor.

Nu vom fi responsabili în niciun fel pentru informațiile pe care le solicitați sau primiți prin sau pe site-ul nostru https://epicshift.ro/, blog, programe, servicii și / sau produse. În niciun caz nu vom fi răspunzători pentru nici un fel de daune directe sau indirecte, speciale, accidentale, ca urmare a utilizarii site-ul nostru https://epicshift.ro/, a blog-ului, programelor, serviciilor și / sau produselor.

Site-ul https://epicshift.ro/ nu este responsabil pentru niciun sfat, tratament, diagnostic sau orice alte informații, servicii sau produse pe care le obțineți prin intermediul sau. Va încurajam să vă consultați cu medicul dumneavoastră cu privire la aceste informații conținute pe sau prin intermediul acestui site web. După ce citiți articolele, cartile gratuite, vizionați videoclipuri sau citiți alt conținut de pe acest site web, sunteți încurajat să consultați cu atenție informațiile cu furnizorul dumneavoastra de servicii medicale profesionale.

Creatorul programelor, articolelor, cartilor gratuite de pe https://epicshift.ro/ nu este doctor. Vlad Popa este coach atestat international si tehnician nutritionist atestat ANC. Toate informatiile prezentate prin intermediul programelor, articolelor sau cartilor gratuite sunt bazate pe studii stiintifice si au scopul de a informa publicul larg.

Informațiile, inclusiv, fără a se limita la, text, grafică, imagini și alte materiale, conținute pe acest site web sunt destinate doar scopului educațional. Conținutul nu este destinat în niciun fel ca un substitut pentru sfaturi medicale profesionale, diagnostic sau tratament. Caută întotdeauna sfatul medicului tău sau al altui furnizor de servicii de sănătate calificat, cu orice întrebări pe care le poți avea cu privire la o afecțiune sau tratament medical și înainte de a efectua un nou regim de îngrijire a sănătății și nu ignora niciodată sfatul medical profesinist.

Informațiile furnizate nu sunt destinate să înlocuiască sfaturile medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Nu ignorați niciodată sfaturile medicale datorita a ceea ce ați citit pe acest site web.

Nu oferim nicio garanție cu privire la nivelul de succes pe care îl puteți experimenta prin accesarea informatiilor din articole, din programe sau din cartile gratuite. Rezultatele pot să difere pentru fiecare persoană în parte. Mărturiile (testimonialele) și exemplele furnizate sunt rezultate excepționale, care nu se aplică oricarei persoane și nu sunt destinate să reprezinte o garantie a unor rezultate similare.

Mărturiile (testimonialele), exemplele și fotografiile utilizate sunt ale unor clienti reali si reprezinta rezultatele obținute personal. Fiecare client a aprobat aceste mărturii, exemple și fotografii pentru utilizare.  Testimonialele clienților nu sunt o garantie a rezultatelor, reprezintă ceea ce este posibil cu programele, serviciile și / sau produsele noastre.

16. FORȚA MAJORA

Niciuna dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege, din motive independente de părți.

Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

17. LEGEA APLICABILĂ

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelegere intervenită între Comerciant și Client în legătură cu raporturile decurgând din prezentul Contract urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente material din București.

18. DISPOZIȚII FINALE

Acest site este deținut de către EPICSHIFT SRL, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferiți automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe site.

EPICSHIFT SRL are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site, iar Clientul are obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesează site-ul. Clientul are obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu poate pretinde și nu se poate apăra cu necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site.

EPICSHIFT SRL organizează periodic diferite Promoții care sunt anunțate pe site. Promoțiile își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și își încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe site. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri și sunt valabile numai în limita stocului.