Vlad


Despre VLAD

Vlad este dedicat și foarte pasionat în a ajuta oamenii și organizațiile în a-și atinge potențialul maxim.
Pentru el, credința în potențialul uman de transformare și creștere este o valoare definitorie. A dezvoltat, condus și inspirat (zic ei) oameni de excepție (zice el). Vlad inspiră curaj, încredere și dinamism.

5 lucruri pe care merită să le știi despre Vlad:

Are o experiență solidă în business development și managementul operațiunilor comerciale
Dezvoltă cu succes oameni, echipe și business-uri, de peste 14 ani
Are experiență internațională. A creat și condus spre succes echipe din 11 țări
Are rezultate dovedite. Vlad, “walks the talk”!
Este fost sportiv de performanță, are o rețetă personală și dovedită a succesului.

Vlad Popa este condus de credința puternică conform căreia potențialul uman de creștere și dezvoltare este nelimitat. Știe că fiecare individ dispune de resursele interioare necesare pentru a-și atinge succesul. Vlad spune că scopul lui este de a-și ajuta semenii în identificarea acestor resurse.

El crede în oameni, în colaborare, în echilibru și în depășirea limitelor.


De peste 14 ani conduce cu succes echipe de învingători în companii internaționale. A avut șansa să lucreze într-un mediu divers, în culturi diferite, având în echipă șapte naționalități diferite. Din experiența colaborării cu echipe extrem de vaste a învățat că performanța și succesul pe termen lung sunt influențate de atitudini și comportamente “de învingător”. La rândul sau, Vlad este un exemplu al atitudinii de învingător. A crescut într-o familie de sportivi și a practicat sportul de performanță. Iar atunci când sănătatea nu i-a mai permis asta, Vlad a reușit o schimbare epică a vieții sale, de la sportiv de performanță la o carieră de succes în mediul de afaceri. De 4 ani a revenit în România, unde conduce cu succes operațiunile comerciale și definește strategia pentru o companie lider în domeniul său de activitate. În 2018, pentru a fi consistent scopului său, a pus bazele EpicShift, un concept unic de COACHING profesionist.
ATESTATELE LUI VLAD

Keep on g(r)o(w)ing!”