Vlad


Despre VLAD

Vlad este dedicat și foarte pasionat în a ajuta oamenii și organizațiile în a-și atinge potențialul maxim.

Pentru el, credința în potențialul uman de transformare și creștere este o valoare definitorie. A dezvoltat, condus și inspirat (zic ei) oameni de excepție (zice el). Vlad inspiră curaj, încredere și dinamism.


5 lucruri pe care merită să le știi despre Vlad:

Dezvoltă cu succes oameni, echipe și business-uri in companii multinationale de peste 15 ani in 11 tari.

Coach certificat international ICF si nutritionist atestat ANC

Este fost sportiv de performanță, are o rețetă personală și dovedită a succesului

Foloseste metode personalizate, ancorate in stiinta

Are rezultate dovedite. Vlad, “walks the talk”!

Hei, sunt Vlad.

Sunt coach EPICSHIFT si business developer cu o pasiune pentru educatie si dezvoltare.
Ca majoritatea oamenilor care lucrează în mediul corporatist, am fost expus la numeroase provocări. Împreună cu echipele si partenerii mei am reușit să le depășim și să livram performanță. Privind înapoi, iar acest lucru nu este un secret, cheia pentru performanță este atitudinea pe care alegem să o avem. Am invatat că atitudinea poate fi instruită pentru a vă servi cel mai bine interesele.
Cum? Voi spune doar atat: stilul tău de viață este cel mai important factor în formarea atitudinii tale de invingator și în atingerea performanței.
Acest lucru este valabil în lumea sportivă, pentru performerii de top, si nu este deloc diferit pentru oricine altcineva în căutarea performantei.
Asadar, dacă rezonezi cu ideea, te invit să descărci cărțile mele electronice gratuite sau să descoperi programul FITEPIC ™. Si daca vrei sa afli mai multe,
scrie-mi pe și iți voi răspunde cu drag.

#shiftforthebestofyou.

Vlad Popa este condus de credința puternică conform căreia potențialul uman de creștere și dezvoltare este nelimitat. Știe că fiecare individ dispune de resursele interioare necesare pentru a-și atinge succesul. Vlad spune că scopul lui este de a-și ajuta semenii în identificarea acestor resurse.

El crede în oameni, în colaborare, în echilibru și în depășirea limitelor.


De peste 15 ani conduce cu succes echipe de învingători în companii internaționale. A avut șansa să lucreze într-un mediu divers, în culturi diferite, având în echipă șapte naționalități diferite. Din experiența colaborării cu echipe extrem de vaste a învățat că performanța și succesul pe termen lung sunt influențate de atitudini și comportamente “de învingător”. La rândul sau, Vlad este un exemplu al atitudinii de învingător. A crescut într-o familie de sportivi și a practicat sportul de performanță. Iar atunci când sănătatea nu i-a mai permis asta, Vlad a reușit o schimbare epică a vieții sale, de la sportiv de performanță la o carieră de succes în mediul de afaceri. De 4 ani a revenit în România, unde conduce cu succes operațiunile comerciale și definește strategia pentru o companie lider în domeniul său de activitate. În 2018, pentru a fi consistent scopului său, a pus bazele EpicShift, un concept unic de COACHING profesionist.

ATESTATELE LUI VLAD

Keep on g(r)o(w)ing!”